30e editie Dorpszeskamp

AD22282De 30e editie van de Dorpszeskamp georganiseerd door KPJ Berghem ging gepaard met wat kleine regenbuitjes maar al met al was het toch weer een gezellige en sportieve dag .

Foto's : Ad Megens (klik op "Lees meer" voor de foto's)

"Turboknallers" winnaars Jeugdzeskamp 2017

AD22008Na een gezamelijke warming-up begon de jeugd wederom aan een spannende en spectaculaire jeugdzeskamp georganiseerd door KPJ Berghem . Op deze iets te frisse zaterdag was het dan toch eindelijk gelukt voor het team "Turboknallers" om als eerste te eindigen waar het de laatste twee jaren genoegen moest nemen met een derde plaats , proficiat !!

Foto's : Ad Megens (klik op "Lees meer" voor de foto's)

Informatiebijeenkomst Berghem Bruist

p1000429Vandaag werd in Het Reut een informatiebijeenkomst gehouden van Berghem Bruist. Dat was niet toevallig in die wijk, want op 17 september a.s. is Het Reut "the place to be". Vele verenigingen, instanties en bedrijven zullen zich dan presenteren voor het Bèrgs publiek. Hopelijk neemt de organisatie het mooie weer van vandaag mee naar 17 september, maar genieten wordt het sowieso.
Klik op "lees meer" voor enkele foto's van Sandra en Anouk Bouwman

Avondvierdaagse 2017 - Dag 4

2017 06 09 A4D 4 2158Vrijdagavond de laatste route van de avondvierdaagse. De deelnemers van de 5 km deden uitgebreid de nieuwbouwwijk Piekenhoef aan. De 10 km wandelaars liepen weer verder, door het bos naar de Rijsvensestraat en via het Ganzenven en Hoefstraat over Piekenhoef naar het Meester Gielenplein waar familie, bloemen, een verrassing en de welverdiende medaille wachtten. Bij de finish werd iedereen ingehaald met de vrolijke noten van Nie Perse. Foto's: Bert Akkermans.

Avondvierdaagse 2017 - Dag 3

2017 06 08 A4D 3 1761Op de derde dag kregen de wandelaars een ommetje door de polder als route voorgeschoteld, de 5 km over De Geer en via 't Gement en Harenseweg terug naar het Meester Gielenplein. De route van de 10 km ging nog wat verder, via het Durendseind en Hemelrijk konden zij weer aansluiten op de route naar het centrum. Foto's: Bert Akkermans.